Nathalie den Dekker

Als Miss Nederland 2012 heb ik getraind met Niels de Wildt, die me heeft klaargemaakt voor de internationale Miss World en Miss Universe verkiezingen. Met Niels heb ik getraind op topniveau en hij behandelde me ook echt alsof ik naar de wereldkampioenschappen ging. Wat in feite ook zo is, want om je land te mogen vertegenwoordigen op de meest prestigieuze verkiezing op de wereld vereist maandenlange training, goede en gezonde voeding om in de best mogelijke vorm te komen. Op Miss Universe is de bikini je uniform en de show heeft meer kijkers dan de Olympische spelen!! In Nederland is het bijna onmogelijk om jezelf de grootsheid van zoiets voor te kunnen stellen. Fans van over de hele wereld zijn aanwezig om hun land te supporten. Een verkiezing duurt wekenlang en er is nooit tijd voor een uurtje rust of pauze. Iedere dag weer moet je op je best zijn.

Dankzij mijn training met Niels wist ik zeker dat ik erop mijn best uit ging zien met de best mogelijke conditie en ik kon mezelf niet mooier en zelfverzekerder voelen. Nog nooit had ik zulke goede resultaten geboekt. Mijn fitness routine is een mix van een beetje cardio maar vooral krachttraining. Voordat ik met Niels ging trainen was ik vooral, zoals de meeste vrouwen, te vinden bij de groepslessen en cardio apparaten. Maar al snel leerde ik dat juist een goede combinatie van kracht en cardio zorgt voor een mooi strak lichaam. Met cardio train je uithoudingsvermogen, maar bouw je weinig spiermassa op. En spiermassa is juist belangrijk voor het verhogen van je stofwisseling en een hogere vetverbranding. Dankzij krachttraining verbrand je zelfs meer calorieën als je niet sport, je krijgt een betere houding en een strak lichaam. Als er een sport is waar vrouwen baat bij hebben, dan is het wel krachttraining. Gooi alle horrorbeelden van bodybuilders dus maar snel over boord, want die zijn ongegrond. Focus niet te veel op gewicht want spieren wegen meer dan vet. Dit alles weet ik nu. Alles wat ik nu weet heb ik van Niels geleerd.

In de modellenwereld zie je vaak erg dunne vrouwen, maar Niels heeft me laten zien en geleerd hoe ik mijn lichaam sterk en gezond kon maken en hoe een sterk en gezond lichaam eruit hoort te zien. Er is niets beters dan je goed voelen over jezelf, over je lichaam en te weten dat je er had voor hebt gewerkt. Niels haalt het beste in je naar boven en zonder dat je er zelfs maar over na hoeft te denken heb je maximaal resultaat.

Een zeer tevreden en gezonde,

Nathalie den Dekker
Miss Nederland 2012

Style switcher RESET
Color settings
Color1
Color2