Jaap Vrind

jaap-vrindAls je de 65 bent gepasseerd en toch je hele leven veel aan sport hebt gedaan ontdek je langzamerhand dat de eerste lichamelijke ongemakken zich beginnen te manifesteren. Wanneer er dan ook nog hartproblemen bijkomen realiseer je dat je er een andere manier van leven op na moet gaan houden.

Ander voedingspatroon, matigen met alcohol, gewicht in de gaten houden en meer bewegen. Via de sportschool kwam ik in contact met Niels die mij op een rustige- en open manier ging begeleiden met sport maar ook met mijn dagelijks voeding gebeuren.
Al snel kwam ik er achter dat er veel spieren in mijn lichaam gingen veranderen, bijvoorbeeld balans en evenwicht ging met stappen vooruit. Ook de schouders die krom gingen staan en de kracht in mijn armen nam weer toe. Mijn jarenlange rugpijn begon ook langzaam te verdwijnen en mijn golfswing begon te verbeteren. Het plezier in sporten was al aanwezig echter dit ging alleen maar toenemen door drie keer per week vast te gaan sporten met fiets spinnen en hardlopen erbij.

Ook tijdens mijn hartfalen en de operaties erna bleef Niels mij begeleiden en gaf hij mij het het gevoel dat ik langzaam weer terug kon komen naar het niveau van een gezond persoon.

De persoonlijke benadering die ik hierbij krijg geeft mij een motiverend gevoel om er alles aan te doen waardoor ik nu weer in staat ben om te wielrennen, golfen, hardlopen en veel andere lichamelijke dingen te kunnen doen, zoals een sportieve opa te zijn!!

Met vrindelijke groet,

Jaap Vrind

Style switcher RESET
Color settings
Color1
Color2